rondleiding Amsterdam

Rondleiding door Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad met veel cultuur en historie. Een rondleiding door Amsterdam kan dan ook een leuke invulling geven aan een dagje uit.

Neem bijvoorbeeld het wallengebied. Voor een rondleiding over de wallen zal je niet meer dan een paar kilometer hoeven te lopen en toch geeft zo’n Wallen tour een goed overzicht over de historie van dit oude stukje Amsterdam. Van het oudste nog staande gebouw van Amsterdam tot de dames van plezier, je vindt ze in dit stukje stad.

Je kan er ook voor kiezen een Jordaan rondleiding te doen. Dit prachtige stukje stad is wellicht de meest gezellige wijk van Nederland. Met authentieke kroegjes en mooie pandjes. Natuurlijk wordt de grachtengordel bij dit uitstapje ook aangedaan. Dit hoort namelijk bijna tot de jordaan.

Dit soort rondleidingen kunnen te voet of per fiets gedaan worden, dat staat u vrij. Het is in ieder geval een gezellig uitje in onze fantastische hoofdstad Amsterdam.

Leer Mokum ook eens beter kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>